Starving Eve Design
6060 Tiszakécske Szolnoki u. 1/B.
Nyitvatartás: Hé: Zárva, Ke-Pé 08:00-12:00,
SZo: 8:00-12:00, Va: Zárva

A honlap fenntartója:  Starving Bt.
Elérhetőség: Székhely: 6060 Tiszakécske Fõ út 34.
Telefon: 70 6737453
Cégjegyzékszám: 03 06 116259
Adószám:    21919563203

Internet : https://eskuvoiruhaberles.hu/
Felelős kiadó: Starving Bt.

Szerverüzemeltetés és fejlesztés: Starving Bt. 

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Starving Bt. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A Starving Bt. tájékoztatja Önt, hogy a https://eskuvoiruhaberles.hu/ weboldal böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A weboldalak illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Starving Bt.jogosult.

A Starving Bt.előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Starving Bt. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A https://eskuvoiruhaberles.hu  weboldal tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a https://eskuvoiruhaberles.hu  weboldal a Starving Bt. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik – a Starving Bt. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

 A Starving Bt. fenntartja a jogot, hogy a https://eskuvoiruhaberles.hu weboldalt bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Starving Bt. nem garantálja, https://eskuvoiruhaberles.hu weboldal hozzáférése folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Starving Bt. kifejezetten kizárja.


 A Starving Bt. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyhez https://eskuvoiruhaberles.hu weboldal kapcsolódhat, vagy amelyekre hivatkozhat.

A weboldallal, annak tartalmával és bármilyen a szolgáltatásunkkal kapcsolatos észrevételét szívesen vesszük, hiszen az Ön megelégedettsége üzletünk sikere!